Zorgorganisaties vestigen zich in Alphen aan den Rijn

Grehamer Real Estate heeft overeenstemming bereikt met Prodeba, Yoep en Junis Kinderopvang voor langjarige huurovereenkomsten voor diverse kantoorruimtes aan de Zuidpoolsingel 4 – 14 in Alphen aan den Rijn.

De gehuurde ruimte voor Prodeba betreft de gehele begane grond en grotendeels tweede verdieping van het kantoorgebouw, met een oppervlakte van 767 m². Prodeba vestigt hier haar hoofdkantoor en een deel van haar zorgbehandeling. De startdatum van de huurovereenkomst is 1 juli 2024.

Yoep heeft een huurovereenkomst per 1 april 2024 gesloten voor 445 m² op de vierde verdieping. In het nieuwe kantoor zal de backoffice van Yoep worden gehuisvest.

Junis Kinderopvang heeft een nieuw contract gesloten per 1 juli 2024 voor haar kantoorruimte. Junis huurt 1.214 m² kantoorruimte op de eerste en derde verdieping van het complex.

Het kantoorgebouw met een totale oppervlakte van circa 15.418 m² aan de Zuidpoolsingel in Alphen aan den Rijn is van de hand van Dam & Partners Architecten. Het is gelegen op een stationslocatie, bestaat uit vier hoofdvolumes die met elkaar verbonden zijn door middel van transparante loopbruggen.

Grehamer Real Estate werd bij de verhuur geadviseerd door JansenDeJong specialisten in bedrijfsmatig onroerend goed.

Scroll naar boven