Zorgcollege verhuist hoofdkantoor naar Capelle Rivium

Zorgcollege is onlangs een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor de huur van een zelfstandig kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel.

Het pand van 1.170 m² ligt aan Rivium Westlaan 13. Per 1 maart jl. is de locatie door verhuurder Unistone Real Estate geheel gerenoveerd turn-key opgeleverd aan Zorgcollege. Het gebouw behoort tot de VANAD Campus, die in eigendom is van Unistone Real Estate. Huurders van de Campus kunnen gebruik maken van de gezamenlijke restaurant- en de vergaderfaciliteiten.

De gemeente Capelle aan den IJssel heeft meegewerkt aan de vestiging van Zorgcollege door het verstrekken van een omgevingsvergunning voor het gebruik als (volwassenen) onderwijslocatie. Deze plek is voor Zorgcollege een ideale locatie qua bereikbaarheid met OV vanuit de regio Rijnmond. Businesspark Rivium omvat in totaal 12 kantoorgebouwen omgeven door groen en water. Het ligt naast een halte van de Peoplemover, met verbinding naar metrostation Rotterdam Kralingsezoom.

Zorgcollege is een erkende particuliere zorgopleider voor volwassenen met vier locaties in Nederland en lid van de NRTO. Deze nieuwe locatie met 8 klaslokalen voldoet aan de wensen en eisen van Leven Lang Ontwikkelen (LLO), aldus directeur Patrick Cillessen die actief deelnemer is van de Kerngroep LLO van de MBO Raad.

De Mik Bedrijfshuisvesting collegiaal met JLL belast met de verhuur, trad op namens verhuurder Unistone Real Estate.

Scroll naar boven