Zien Group opent in Amsterdam eerste eigen hotel

Zien Group, het corporate moederbedrijf van Eden Hotels, opent vandaag Jan Luyken, een boutique-hotel gevestigd in een historisch herenhuis in het centrum van Amsterdam.

Dit is het eerste onafhankelijke project dat geopend wordt door Zien Group.

Na een miljoeneninvestering en een renovatie heeft Zien Group het historische pand Jan Luijkenstraat 58 gerenoveerd tot een herenhuis dat aanvoelt als een tweede thuis. Jan Luyken beschikt over 62 slaapkamers en diverse gezamenlijke ruimtes waar gasten kunnen loungen, werken en sporten zoals ze thuis ook zouden doen.

Billy Skelli-Cohen, CEO van Zien Groep: ‘Jan Luyken is het eerste project dat buiten het portfolio van Eden Hotels om wordt heropend.’

Interieurstudio Nicemakers uit Amsterdam ontwierp het stijlvolle interieur van de gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond. Een overnachting bij Jan Luyken begint vanaf €245 per persoon. Het ontbijt bestaat uit lokale en seizoensgebonden producten en ambachtelijke gebakjes. De hele dag door zijn er huisgemaakte snacks en drankjes verkrijgbaar. Dit is allemaal inbegrepen in het verblijf. De gym heeft prachtige kurkwanden, handgemaakte houten fitnessapparatuur van NOHrD en kijkt uit over de binnentuin. Er is keuze uit diverse hotelkamers, van small tot medium of een studio. De studio heeft een eigen privé-ingang.

Scroll naar boven