ZeemanVastgoed en Trebbe realiseren woningen in Warmenhuizen

ZeemanVastgoed en Trebbe realiseren 65 woningen in de wijk Landsheer in Warmenhuizen.

34 woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur en 31 woningen gaan deze vrijdag, 28 oktober, in de verkoop. Op woensdag 26 oktober ondertekenden Peter Langenberg, directeur bij ZeemanVastgoed en Johan Bombach, directeur bij Trebbe de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie ervan.

Landsheer is de nieuwste wijk van Warmenhuizen en ligt dicht bij het centrum. In Landsheer komen in totaal 153 woningen in zowel de verkoop als de (sociale) huur. Doordat er woningen in veel verschillende types en prijsklassen komen, biedt Landsheer een thuis aan iedereen. De nieuwste fase van Landsheer omvat 65 woningen. 34 woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur en 31 koopwoningen.

De woningen worden verdeeld over elf blokken en uitgevoerd in drie verschillende types. Architectenbureau BBHD heeft de woningen ontworpen. Verschillende kleuren baksteen worden gecombineerd met verschillende kleuren dakpannen. Op enkele woningen siert een puntgevel met dwarskap. Alle woningen krijgen een eigen achtertuin.

Hoog wooncomfort, betaalbare energielast 
De woningen zijn energiezuinig en hebben daarmee een betaalbare energielast voor de bewoners, zonder in te boeten op wooncomfort. Dit wordt bereikt door onder andere hoge isolatiewaarden, HR++ glas en een ventilatiewarmtepomp gecombineerd met eco-radiatoren. Voor de opwekking van elektriciteit worden pv-panelen op het dak geplaatst. Ook gezonde binnenlucht is geborgd doordat er twee CO2-sensoren de binnenlucht continu monitoren en waar nodig de ventilatie bijsturen.

Scroll naar boven