WTC Rotterdam verwelkomt vier nieuwe huurders

Deze zomer verwelkomt World Trade Center (WTC) Rotterdam vier nieuwe huurders, alle in de hoogwaardig gerevitaliseerde monumentale laagbouw.

De Beren Holding, Humanoids, TCL Netherlands en OGC zullen gezamenlijk circa 2843 m² kantoorruimte in het multitenantgebouw aan het Beursplein huren.

De Beren Holding, de organisatie achter restaurantformule De Beren, sluit een langjarige huurovereenkomst af voor circa 1249 m² kantoorruimte in WTC Rotterdam. De organisatie zal zich vestigen op de 6de verdieping van de monumentale laagbouw aan de Coolsingel.

Ook OGC zal een ruim oppervlak in WTC in gebruik nemen voor haar Europese hoofdkantoor met een kantoorruimte van circa 810 m² aan de Coolsingel.

Het Rotterdamse UX design- en developmentbureau Humanoids tekent bij WTC Rotterdam voor ruim 400 m² kantoorruimte aan de Meent. Elektronicabedrijf TCL Netherlands tekent voor circa 370 m² kantoorruimte op dezelfde etage als Humanoids.

De komst van de nieuwe huurders is mede het gevolg van de grootschalige revitalisatie van WTC Rotterdam. Het WTC is flink onder handen genomen. De revitalisatie zorgt voor een comfortabeler, eigentijdser en bijzonder duurzaam gebouw voor huurders en de directe omgeving van WTC Rotterdam.

Het makelaarsteam van WTC Rotterdam bestaat uit Cushman & Wakefield, JLL en de Mik. JLL adviseerde verhuurder Bouwinvest bij de transactie met De Beren Holding. JLL adviseerde tevens verhuurder bij de transactie met OGC en OGC werd hierbij geadviseerd door CBRE. Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder bij de transactie met TCL Netherlands en De Mik adviseerde verhuurder bij de transactie met Humanoids.

Scroll naar boven