Woonwinkel Woonenzo huurt grote winkel op Woonboulevard Utrecht

Vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar Green Real Estate heeft een huurovereenkomst gesloten met Woonenzo op Woonboulevard Utrecht.

De nieuwe, circa 1200 m2 grote woonwinkel aan de Hollantlaan 2 is verdeeld over meerdere verdiepingen en ligt op een centrale plek op de boulevard direct bij de entree.

Woonenzo is een online en offline retailconcept voor meubels tegen optimale prijs-kwaliteitverhoudingen. Het concept bestaat inmiddels 14 jaar en is uitgegroeid tot een wooninrichtingsconcept met een webshop en zes fysieke winkels in de grote steden. Naast de nieuwe vestiging in Utrecht is Woonenzo ook gevestigd in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

Met meer dan 60 woonwinkels en een totaal oppervlak van circa 90.000 m2, is Woonboulevard Utrecht een van de grootste van Nederland. Parkeren bij het winkelgebied is gratis en de boulevard is uitstekend bereikbaar vanwege de centrale ligging direct aan de A12.

Woonboulevard Utrecht heeft een gevarieerd woonaanbod van bekende woonconcepten zoals Ikea, sanitair specialist X2O, Exterioo Tuinmeubelen, interieurspecialist Henders & Hazel, slaapkamermeubel specialist Swiss Sense, Scandinavisch interieurconcept JYSK, interieurwinkel Leen Bakker en ook de Keukenconcurrent, BeterBed en bijvoorbeeld de zogenoemde zitspecialist Montèl.

Verhuurder Green is bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door Creating Retail Parks. 

 

Scroll naar boven