Winkels verhuurd in Emmapassage in Tilburg

Wereldhave heeft in de Emmapassage in Tilburg winkelruimte verhuurd aan vier nieuwe Albron-foodconcepten, Prénatal en Mango.

De Emmapassage in hartje Tilburg is zichtbaar in transformatie. De afgelopen periode is er veel voortgang geboekt met de nieuwbouw van winkelruimten, woontorens en de aanleg van het openbaar gebied. Inmiddels is ook de aansluiting van de Emmapassage op de Heuvelstraat, via de nieuwe Frederikstraat, in de laatste fase van ontwikkeling.

Een belangrijk onderdeel van de vernieuwing aan de Emmapassage is de aanleg van het Hendrikhof, een horecaplein met terrassen. Aan dit plein opent Albron vanaf medio 2022 drie nieuwe vestigingen van de street brands Anne&Max (269 m²) en Coffeecompany (148 m²) en de nieuwe Italiaanse formule Strada (100 m²). Een vierde Albron-concept, Frites Affairs (55 m²), wordt gerealiseerd in de monumentale doorgang vanaf de Heuvelstraat naar de Frederikstraat.

Babywinkel Prénatal verhuist van de Schouwburgring naar een nieuwe winkel in de Emmapassage van 271 m². De winkel opent volgens planning nog voor de zomer van 2022 de deuren. Prénatal werd in het proces geadviseerd door Vastgoed Intervisie.

Tenslotte opent modeketen Mango een compleet nieuwe winkel in de Emmapassage. De winkel met een oppervlakte van 550 m², wordt uitgevoerd in het laatste winkelconcept, waarin de labels Mango Dames en Kids worden gecombineerd. De opening staat gepland voor de nazomer van 2022. De keten keert hiermee na enkele jaren van afwezigheid terug in de Tilburgse binnenstad. Mango werd in het proces geadviseerd door Engelvast Retail Property Advice.

Scroll naar boven