Winkeliers weten Hoog Catharijne weer te vinden

Klépierre ziet de afgelopen maanden de verhuuractiviteiten aantrekken. In het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne werden er voor verschillende branches nieuwe huurovereenkomsten getekend.

Zo lijkt het Nederlandse kledingmerk Mexx terug van weggeweest. Het merk opent deze maand in de Noordpassage een winkel van 134 m2. Met de hoeveelheid fietsen in Utrecht kan een fietsenwinkel In Hoog Catharijne niet ontbreken. Begin maart opent Bike2go dan ook in de plint van Hoog Catharijne aan het Smakkelaarsveld.

Binnenkort kunnen bezoekers ook weer in Hoog Catharijne naar de kapper en wel bij HiZi Hair. De salon van 142 m2 opent in Q2 in het Godebaldkwartier. In ditzelfde kwartier opent begin Q3 Cinnabon, die bekend staan om hun ‘World Famous Cinnamon Rolls’.

Verder opent in april The Gyros Bar met tal van Griekse gerechten in de Zuidpassage (dichtbij de Stadskamer) en opent in Q3 schoenenwinkel Skechers een nieuwe store in Hoog Catharijne. De winkel van 190m2 is te vinden naast Cotton Club in de Zuidpassage.

Markus Schwarting, Head of Leasing Klépierre: ‘Deze nieuwe huurcontracten in Hoog Catharijne – en de lopende onderhandelingen – tonen aan dat de markt zich herstelt en dat Klepierre’s asset leasing strategie sterk is’.

Scroll naar boven