Winkelcentrum Hoge Vucht in Breda gemoderniseerd en verduurzaamd

ASR real Estate moderniseert het zestig jaar oude overdekte winkelcentrum Hoge Vucht in Breda.

Het winkelcentrum van 16.000 m2 krijgt een modern uiterlijk door het vernieuwen van de entrees, de glazen kap, luifels en het aanbrengen van een nieuwe vloer. “Winkelcentrum Hoge Vucht bestaat al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw is nog altijd een belangrijke winkellocatie in Breda. Na de modernisering en optimalisatie van het middenplein in 2014 wordt nu de rest van het centrum grondig gemoderniseerd. Niet alleen wordt het uiterlijk vernieuwd, ook worden verduurzamingsmaatregelen genomen om het energieverbruik te verminderen en de CO2 emissie te verlagen”, zo verklaart fondsdirector Edwin van de Woestijne.

Voor de uitvoering van de modernisering heeft ASR real estate een bouwteam samengesteld. FiMek is verantwoordelijk voor het projectmanagement, bouwbedrijf Pennings zorgt voor de uitvoering van de werkzaamheden en Sum architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. De werkzaamheden duren meer dan een jaar. Tijdens de verbouwing blijven de winkels geopend.

Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 60 winkels, inclusief horeca en drie grote supermarkten is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Scroll naar boven