Winkelcentrum De Wieënpassage in Venlo-Blerick wisselt van eigenaar

Een particuliere belegger heeft winkelcentrum De Wieënpassage te Venlo-Blerick verkocht aan Duprofa Super Convenience Fund.

Het is een van de beleggingsfondsen geïnitieerd en beheerd door Duprofa Property Management. In de zomermaanden start een emissie waarbij particuliere beleggers de mogelijkheid wordt geboden toe te treden tot het Fonds. 

Het overdekte winkelcentrum ter grootte van circa 6500 m² huisvest onder andere de Jumbo supermarkt en de winkels van Hema, Blokker, Trekpleister, Zeeman, Pearle, Hans Anders en Primera en vormt het hart van het kernwinkelgebied van Blerick.

Alexander Gevaerts van Duprofa geeft aan verheugd te zijn met deze nieuwe aankoop van het Fonds. Met de uitbreiding van het Fonds bestaat de portefeuille momenteel voor meer dan 70% uit conveniencevastgoed, waaronder drie supermarkten. Historisch gezien geven convenience winkels een relatief stabiel beleggingsrendement. Deze aankoop past ook in de doelstelling om gestaag naar een vastgoedportefeuille van € 50 mln. te groeien.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens verkoper.

Scroll naar boven