Winkel- en bedrijfsruimten verhuurd in Oost- en Noord-Nederland

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft vijf commerciële ruimtes verhuurd in Almelo, Eibergen, Rijssen, Wervershoof en Zuidwolde.

Aan de Grotestraat 36 te Almelo is een winkelruimte verhuurd aan Qinn Womenswear. De winkel heeft een verkoopoppervlakte van 284 m² en beschikt over een magazijn-/opslagruimte van 146 m². Uniek Bedrijfsmakelaars trad op namens Vastned Retail.

In Eibergen is de commerciële ruimte van 224 m² aan de Brink 26 verhuurd aan Studio Gym Eibergen. De ruimte is direct gelegen aan het onlangs vernieuwde marktplein. De huurovereenkomst gaat in op 1 november 2023 voor de duur van 7 jaar.

Uniek Bedrijfsmakelaars heeft namens Ter Steege een bedrijfsruimte van 600 m² verhuurd aan de Reggesingel 42 te Rijssen. Het pand bestaat uit een showroom- en bedrijfsruimte. De huurovereenkomst is aangegaan voor de termijn van 5 jaar met AutoCentro uit Borne.

Aan het Raadhuisplein 9 te Wervershoof is 688 m² gehuurd namens Die Grenze per 1 oktober 2023. Eigenaar van dit winkelcentrum is Dalpha Real Estate.

Aan de Hoofdstraat 70a te Zuidwolde is namens Annexum een winkelruimte van 112 m² verhuurd aan Primera Zuidwolde. De huurovereenkomst gaat in op 16 oktober 2023 voor de duur van 10 jaar.

Scroll naar boven