WeTransfer verhuist wereldwijde hoofdkantoor naar Amsterdam

Eigenaar Union Investment heeft een huurovereenkomst gesloten met WeTransfer voor kantooruimte aan de Keizersgracht in Amsterdam.

WeTransfer neemt zijn intrek in Keizersgracht 281-287. De huurovereenkomst omvat 1295 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. De investering in het nieuwe hoofdkantoor weerspiegelt de ambitie van WeTransfer voor voortdurende groei, het minimaliseren van de impact op de planeet en de wens om een flagship hub voor samenwerking en innovatie te creëren. WeTransfer stelt gebruikers in staat grote digitale bestanden te delen. De afgelopen tien jaar is het bedrijf vanuit Nederland uitgegroeid tot een winstgevend contentdistributieplatform dat wordt vertrouwd door 80 miljoen mensen en bedrijven over de hele wereld.

Energiezuinig

WeTransfer heeft duidelijke doelstellingen voor het verminderen van de CO2-voetafdruk in alle geledingen van het bedrijf. Als gecertificeerd B-bedrijf (certificering van B Lab, dat de sociale- en ecologische impact van bedrijven meet) zal het een toegankelijke ruimte bieden, de kantooruitstoot op de lange termijn verminderen, de energie-efficiëntie verhogen en er tegelijkertijd voor zorgen dat al haar kantoren aan de hoogste duurzaamheidsnormen voldoen.

Het prestigieuze gebouw ‘5 Keizers’ in de historische binnenstad van Amsterdam past goed bij de groeiambities van WeTransfer. Naast Amsterdam heeft WeTransfer ook hubs in Londen, Parijs en New York.

1530 Real Estate adviseerde huurder WeTransfer. NL Real Estate trad op namens verhuurder Union Investment Real Estate GmbH bij het tot stand komen van de huurovereenkomst.

Scroll naar boven