Wereldhave vindt vijf nieuwe huurders voor Vier Meren in Hoofddorp

Wereldhave heeft in Full Service Center Vier Meren recent vijf nieuwe overeenkomsten gesloten met de volgende huurders, Calzedonia& Intimissimi, Fat Phill’s Diner, Søstrene Grene, The Game Box en Tummy Treats.

De Italiaanse modeformules voor ondermode en lingerie Calzedonia & Intimissimi hebben begin december 2023 een combinatiewinkel van 153 m² in het hart van Vier Meren geopend.

Horecaformule Fat Phill’s Diner opent volgens planning nog dit jaar nog haar deuren. Een ‘American-style’ diner, gelegen aan de nieuwe entree aan het Burgemeester van Stamplein op een oppervlakte van 261 m².

Inspiratie

Søstrene Grene is een unieke Deense lifestyle-winkel vol inspiratie en producten voor in en om het huis. De nieuwe Søstrene Grene in Hoofddorp beslaat een oppervlakte van 331 m² en de opening staat gepland voor begin 2024.

De nieuwste vestiging van entertainmentformule The Game Box opent medio 2024 in Vier Meren. Bij The Game Box kan iedereen, van jong tot oud, naar hartenlust gamen. The Game Box huurt 498 m² in een van de ‘flagship-units’ gelegen aan de nieuwe entree van het centrum.

Tummy Treats is een bekend Indiaas multicuisine restaurant in Amstelveen Westwijkplein en serveert een perfecte en authentieke mix van smaken, kleuren, kruiden en geuren uit verschillende regio’s van India. Tummy Treats opent haar tweede vestiging in Hoofddorp van  352 m² aan het Burgemeester van Stamplein. De opening staat gepland in de eerste helft van 2024.

Vernieuwing Vier Meren

Vier Meren in Hoofddorp werd in september geopend als Full Service Center. Dat is een one-stop locatie waar bezoekers veel meer zaken kunnen combineren dan in een traditioneel winkelcentrum. Onlangs acquireerde ook Wereldhave het aangrenzende winkelcentrum Polderplein.
Calzedonia & Intimissimi en Søstrene Grene werden bij de totstandkoming van deze samenwerking geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoed adviseurs. De belangen van Søstrene Grene worden in Nederland exclusief behartigd door Kokelenberg & Ouwehand vastgoedadviseurs. Bij de totstandkoming van de samenwerkingen met Fat Phill’s Diner en Tummy Treats werd Wereldhave geadviseerd door Adhoc Horecamakelaars.

Scroll naar boven