Welp Makelaardij overgenomen door Christian de Kousemaeker

NVM-Makelaar Christian de Kousemaeker (48) is vanaf heden de nieuwe eigenaar van Welp Makelaardij in Wassenaar.

Daarmee neemt hij het stokje over van Joost Welp (44), die het kantoor de afgelopen decennia leidde. Welp blijft als adviseur en taxateur betrokken en gaat zich daarnaast elders op een nieuwe uitdaging storten. De Kousemaeker heeft twintig jaar ervaring in de vastgoedbranche. Hij werkt sinds 2020 bij Welp Makelaardij.

Beide heren kennen elkaar al twintig jaar en komen alle twee uit een makelaarsnest. Welp Makelaardij werd aan het begin van de eeuw opgericht door Joost Welp en zijn vader Wim, die al sinds 1977 in het vak zat en in 2018 overleed. Sinds de oprichting van het kantoor heeft Welp Makelaardij zo’n 2500 transacties in en om Wassenaar begeleid.

Hoewel De Kousemaeker een lange staat van dienst in het vastgoed heeft, maakte hij pas in 2019 de switch naar de makelaardij. Met De Kousemaeker blijft Welp Makelaardij in handen van iemand die Wassenaar goed kent. ‘Mijn ouders komen er vandaan en ik ben in Wassenaar getogen’, aldus de nieuwe eigenaar van het kantoor.

Welp Makelaardij is sinds 2001 actief op de woningmarkt van Wassenaar. Het kantoor heeft alle disciplines onder één dak: aan- en verkoop, taxaties, huur en verhuur, en beheer en advies. Welp Makelaardij is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangesloten bij het Nederlands Register van Vastgoedtaxateurs (NRVT) en Stichting VastgoedCert.

Scroll naar boven