WD Europe huurt DC in Rotterdam

CityLink heeft 40.000 m² in Rotterdam Europoort langjarig verhuurd aan WD Europe.

HighBrook Investors en Proptimize hebben eind vorig jaar van een logistiek complex in Rotterdam gekocht voor hun CityLink-portefeuille. Het logistieke complex heeft een totale grootte van ruim 40.000 m². Het complex is nu ook volledig verhuurd.

Het complex aan de Merwedeweg 4 staat op een perceel van ruim 66.000 m² en bestaat uit 39.000 m² warehouse, geschikt voor opslag van gevaarlijke stoffen (ADR) en een vrijstaand kantoorgebouw ter grootte van 1000 m².

WD Europe huurt het gehele complex. Het bedrijf richt zich op de wereldwijde e-commerce-industrie en heeft naast het hoofdkantoor in China meer dan 20 buitenlandse dochterondernemingen en meer dan 62 overzeese magazijnen.

HighBrook Investors is een private equity belegger met een focus op value-add vastgoed in Noord-Amerika en Europa. Proptimize is een onafhankelijke vastgoedonderneming, onder meer actief op het gebied van asset management en ontwikkeling van logistiek vastgoed.

HighBrook Investors en Proptimize zijn tijdens deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Real Estate Partners, in collegiale samenwerking met Briq Real Estate & juridisch door Loyens & Loeff.

Scroll naar boven