Waterschap Hollandse Delta betrekt bedrijfsruimte Rotterdamse Sluisjesdijk

DHG heeft met waterschap Hollandse Delta overeenstemming bereikt over de huur van in totaal 2.055 m² bedrijfsruimte met kantoor aan de Sluisjesdijk in Rotterdam.

Het waterschap tekende een meerjarige huurovereenkomst voor de huur van 1.852 m² bedrijfsruimte en 203 m² kantoorruimte aan de Sluisjesdijk/Eekhoutstraat. Op deze locatie is DHG in 2019 gestart met de herontwikkeling van een historisch kantoorpand van 2.000 m², de renovatie van een bedrijfshal van 2.400 m² en de ontwikkeling van een nieuwe bedrijfshal van 2.055 m².

Het herontwikkelde kantoorpand en de gerenoveerde bedrijfsruimte zijn sinds de oplevering in 2022 in gebruik genomen door Radio Holland. De nieuw ontwikkelde bedrijfsruimte wordt direct na oplevering door de aannemer,  1 oktober 2023 aanstaande, gehuurd door waterschap Hollandse Delta. Daarmee is het gehele project langjarig verhuurd en volledig in gebruik genomen door de huurders. De komende jaren gaat waterschap Hollandse Delta de aanwezige gebouwen en installaties aan de Sluisjesdijk duurzaam en toekomstbestendig vernieuwen en renoveren.

Waterschap Hollandse Delta werd bij deze transactie met DHG geadviseerd door Kolpa van der Hoek Bedrijfsmakelaars en Taxateurs uit Rotterdam.

Scroll naar boven