Wat ving D&S voor twee bedrijfspanden?

Het Schiedamse vastgoedbedrijf D&S heeft recent twee bedrijfspanden verkocht. Het betreft locaties in Capelle aan den IJssel en Sliedrecht die leeg zijn opgeleverd.

Het bedrijfspand in Capelle bevindt  zich in het verlengde van woonboulevard Capelle XL  aan de Molenbaan 2 en is 1.800 m2 groot. Volgens gegevens van het Kadaster heeft een particuliere belegger hier € 1.250.000 voor betaald.

Van Herk Groep

In Sliedrecht gaat het om een bedrijfspand van 1.750 m2 aan de Marisstraat 8. Dat ligt op bedrijventerrein en meubelboulevard Nijverwaard. Dit pand is volgens het Kadaster gekocht voor € 2.000.0000 door Kade BV, een dochteronderneming van de Van Herk Groep uit Sliedrecht. Hieronder vallen zowel ontwikkelaar Herkon als bouwbedrijf Stout. Deze verkoop werd begeleid door Van Vliet Bedrijfshuisvesting.

Vastgoedbedrijf D&S roert zich al een paar jaar nadrukkelijk in het Rijnmondgebied en daarbuiten. Eerder dit jaar namen de Schiedammers de makelaarskantoren van Ruseler in Capelle aan den IJssel en Rotterdam-Nesselande over.

Koop Zuidpleinflat

De groep, opgericht in 1984 en verder actief in VVE-beheer, bouw, vastgoedbeheer en beleggingen baarde in 2021 opzien door de Zuidpleinflat, ooit het hoogste woongebouw van Europa, over te nemen. Het bedrijf is ook hoofdsponsor van de Rotterdamse voetbalclub Sparta.

Scroll naar boven