Warenhuis TK Maxx opent grootste vestiging in Nederland

Koopjesliefhebbers kunnen dit voorjaar het hart ophalen op het Damrak in Amsterdam. Daar opent discounter TK Maxx binnenkort een groot warenhuis.

Op het centraal gelegen Damrak in de hoofdstad bouwt de off-price retailer momenteel aan haar grootste vestiging in Nederland. Op donderdag 12 mei gaan de deuren open. Met topmerken, designeritems en nieuwe labels die tot 60% procent goedkoper zijn dan de adviesprijs, draait alles bij TK Maxx om ‘schatzoeken’. De vijf verdiepingen herbergen straks een steeds veranderend aanbod van kleding voor dames, heren en kinderen, beauty-artikelen, schoenen, accessoires en homeware.

Vijftiende winkel in Nederland
Sinds de komst van TK Maxx naar Nederland zes jaar geleden, heeft de retailer winkels geopend in alle delen van het land en het warenhuisaanbod uitgebreid met een bijzonder concept. De winkel op het Damrak zal de 15de winkel in Nederland worden. Met een oppervlakte van maar liefst 4.400 m2  wordt dit ook meteen de grootste. Amsterdam kent de winkel al in Osdorp en in de Amsterdamse Poort in Zuidoost.

Scroll naar boven