Volop huuractiviteit in de Amsterdamse Poort

Athenaeum Boekhandel en Salsa Shop vestigen zich in winkelcentrum Amsterdamse poort. Daarnaast heropent KFC in een gerenoveerde locatie aan het Bijlmerplein en verhuizen Jamin en Van Speijk Tweewielers naar nieuwe locaties binnen het winkelgebied.

Boekhandel Athenaeum huurt sinds 1 januari 2022 een winkel van 190 m2 aan het Bijlmerplein 1009. Freshfood to go-concept Salsa Shop opende de deuren van de elfde vestiging op 18 maart 2022 aan het Bijlmerplein 1006 in een unit van 170 m2. Beide nieuwe huurders hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten in Amsterdam Zuidoost.

Op 25 april heeft horecaondernemer KFC de deuren van de volledige vernieuwde locatie heropend aan het Bijlmerplein in Amsterdamse Poort. Eind vorig jaar sloot KFC tijdelijk de deuren voor de ingrijpende verbouwing die onderdeel is van de grootschalige transformatie van het winkelcentrum. De vernieuwde locatie is volledig ingericht volgens het nieuwste concept van KFC en betreft een unit van ongeveer 360 m2 verdeeld over twee verdiepingen.

Snoepwinkel Jamin en fietsenwinkel Van Speijk verhuizen binnen het centrum naar plekken die beter passen bij hun concept. Daarmee zorgen ze er ook voor dat op hun huidige plekken op termijn kan worden gestart met de renovatie van de panden. Jamin heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van een winkel van 120 m2, die wordt ingericht in de stijl van het nieuwste Jamin-concept. Van Speijk Tweewielers sloot een huurovereenkomst aan Bijlmerplein 203 voor de huur van een winkel van 225 m2.

CBRE Investment Management was bij alle transacties betrokken.

Scroll naar boven