VolkerWessels Logistics Development verhuurt DC in Huissen

VolkerWessels Logistics Development (VWLD) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Hoevers Groep voor haar nieuwe distributiecentrum in Huissen.

Het nieuwe onderkomen van Hoevers krijgt een oppervlakte van zo’n 25.000 m² inclusief kantoorruimte. Het wordt met de installatie van een all electric verwarmingssysteem in combinatie met zonnepanelen een duurzame ontwikkeling. Partijen streven gezamenlijk naar het behalen van een BREEAM Excellent certificering. Hoevers Groep zal per oktober 2022 haar huidige activiteiten vanuit Arnhem naar Huissen verhuizen.

Begin 2021 kocht VWLD een perceel van bijna 4 hectare op bedrijventerrein Agropark II in Huissen, behorend tot de gemeente Lingewaard. De locatie is strategisch gelegen tussen Arnhem en Nijmegen en op korte afstand van de A15.

De architect van het project is Leferink architecten en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels gestart en in handen van VolkerWessels onderneming Systabo.

VWLD is bij het ontwikkeltraject bijgestaan door Leopoint en commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield in collegiale samenwerking met Bridgegap.

Scroll naar boven