Vivet verwerft woningcomplex in Venlo

Vivet heeft op 5 juni 2023 namens één van haar fondsen een woningcomplex in Venlo verworven. Verkoper is een woningfonds dat wordt gemanaged door Lokin Tamse. De transactie is geheel ‘off-market’ tot stand gekomen.

Het complex aan de Deken van Oppensingel bestaat uit 33 appartementen en 23 parkeerplaatsen en is gebouwd in 1985. De woningen variëren van 61 tot 97 m² en zijn gunstig gelegen nabij het centrum van de stad. Het hele pand heeft een energielabel A. Het totale metrage bedraagt zo’n 2.400 m². Alle woningen zijn verhuurd in het middenhuursegment. De koper heeft het voornemen het pand langjarig in exploitatie te nemen en verder te verduurzamen. 

Claudia Giezenaar van Vivet: ‘Wij zijn verheugd dat we dit complex aan onze portefeuille kunnen toevoegen. Het complex biedt ruime appartementen in het betaalbare woonsegment, waar ook in Venlo een grote vraag naar is. Het aanbieden van kwalitatief goede woningen in dit segment is belangrijk. Dat kan niet alleen door het toevoegen van nieuwbouwwoningen aan de woningvoorraad, maar ook door het kwalitatief verder verbeteren en verduurzamen van de bestaande woningvoorraad.’

TND real estate heeft de koper commercieel begeleid bij de aankoop van het complex. Core Notariaat heeft de koper juridisch bijgestaan. 

Scroll naar boven