Vijf retailers verlengen huur in winkelcentrum Castellum in Houten

Onlangs heeft ASR real estate namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomsten verlengd met vijf winkels in Castellum.

AS Watson (Kruitvat), Kastino, Castellum kledingreparatie & stomerij, Gelderblom slager & partyservice Houten en Kwalitaria blijven allemaak huren in winkelcentrum Castellum in Houten.

Met deze verlengingen blijft het winkelaanbod volgens ASR gevarieerd in het winkelcentrum met sterke dag- en avondhoreca en speciaalzaken. Boudewijn Vermeer, assetmanager van het ASR Dutch Prime Retail Fund: ‘Het winkelcentrum is op een drietal kleine units na, volledig en langjarig verhuurd. Op dit moment vinden er gesprekken plaats met diverse interessante partijen met als doel een verdere versterking van de huidige branchemix voor de lange termijn.’

Overdekt parkeren

Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 8500 m² met een grote overdekte parkeergarage, een goede bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod met sterke dag- en avondhoreca. Naast bijvoorbeeld Hoogvliet en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd.

 

Scroll naar boven