VGP levert tweede ontwikkeling VGP Park Nijmegen op

VGP heeft een multi-tenant pand op VGP Park Nijmegen opgeleverd aan de drie huurders.

Dit project heeft 62.000 m² bruto verhuurbaar oppervlak, waarvan 59.000 m² magazijnruimte en 3000 m² ruimte voor kantoren en een mezzanine. De totale bvo van VGP Park Nijmegen bedraagt 207.000 m². Daarnaast heeft VGP voor dit park nog een extra landbank van 28 ha voor nieuwe ontwikkelingen.

VGP Park Nijmegen staat op Park 15 in Oosterhout (Gld), tussen de steden Arnhem en Nijmegen, direct aan de A15 en vlakbij de Duitse grens. Andere belangrijke snelwegen, zoals de A73 en A50, zijn nabij en ook vervoer per spoor of over de rivier de Waal is mogelijk door de nabijheid van de terminal van BCTN Nijmegen. VGP Park Nijmegen is onderdeel van bedrijvenpark Park 15 Logistics.

Het park is gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen. Het heeft een fotovoltaïsch systeem met een capaciteit van 17,6 MWp. Daarnaast profiteert de locatie van een waterreservoir en andere duurzaamheids- en biodiversiteitsvoorzieningen in overeenstemming met de Breeam-kwaliteitscertificering.

VGP, een pan-Europese aanbieder van logistiek en semi-industrieel vastgoed, heeft inmiddels ruim 249.000 m² bvo aan magazijnen en kantoren ontwikkeld en opgeleverd bij VGP Park Nijmegen en VGP Park Roosendaal. Het bedrijf heeft nog een volledig vergunde ontwikkeling van 19.500 m² bvo voor VGP Park Nijmegen, een voorverhuurde ontwikkeling van 9250 m² bvo voor VGP Park Roosendaal en aanstaande XXL-ontwikkelingen op VGP Park Moerdijk.

VGP werd geadviseerd door JLL voor de huurovereenkomst. Willy Naessens Nederland heeft het project gebouwd als hoofdaannemer.

Scroll naar boven