ValuNed versterkt positie kantorenpark Capelle a/d IJssel

Een groep particuliere investeerders uit Volendam heeft het single tenant kantoorgebouw aan de Barbizonlaan 87 te Capelle aan den IJssel verkocht aan ValuNed, een ontwikkelende belegger.

De verkoop is tot stand gekomen op basis van een ‘share deal’. Het kantoorgebouw van circa 1.780 m² v.v.o. en 33 parkeerplaatsen is voor de komende jaren nog volledig verhuurd. ValuNed betaalde volgens Kadastergegevens € 525.000 voor het kantoorpand.

Met de aankoop van Barbizonlaan 87 verstrekt ValuNed haar positie op het kantorenpark ‘Roer-Barbizonlaan’. Voor deze locatie is door de gemeente Capelle aan den IJssel een gebiedspaspoort opgesteld. Dit paspoort richt zich op het creëren van een gemengd gebied waarbij er naast kantoren ook woningen en bijbehorende voorzieningen komen. Er wordt gestreefd naar een levendig en aantrekkelijk woon-werkgebied. ValuNed onderzoekt verschillende mogelijkheden om in de toekomst een bijdrage te leveren aan het realiseren van deze doelstelling.

De koper werd juridisch en fiscaal bijgestaan door Dudok bouw- en vastgoedrecht. De verkoper werd bij de transactie begeleidt door Lexence, Contaxus Belastingadviseurs & Accountants en BRiQ real estate.

Scroll naar boven