Urban Interest boekt aardige winst op koop en verkoop bedrijfspand in Hoogeveen

Urban Interest verkoopt een pand van ruim 13.200 m² aan de Dr. Anton Philipsstraat te Hoogeveen met een mooie winst.

Vastgoedbelegger en ontwikkelaar Urban Interest heeft het object aan de Dr. Anton Philipsstraat 48 te Hoogeveen verkocht. Volgens het Kadaster voor een koopsom van € 5,1 mln. Eind december kocht Urban Interest het pand voor € 4,05 mln (Kadaster).

Het betreft hier een gebouw van ruim 13.200 m² gelegen op een perceel van 20.769 m² eigen grond. Het bedrijfspand is gelegen op industrieterrein De Wieken in Hoogeveen. De gemeente Hoogeveen heeft eind 2021 besloten industrieterrein De Wieken open te stellen voor meer bedrijven. Op dat moment zaten er onder andere fabrieken en metaalverwerkers.

In de toekomst moet het terrein meer ruimte bieden voor kantoren, kringloopwinkels, zorg en e-commerce. De plannen van de gemeente moeten ervoor zorgen dat bedrijven uit verschillende sectoren zich makkelijker kunnen vestigen op het industrieterrein.

1530 Real Estate heeft Urban Interest begeleid bij deze succesvolle verkoop. De koper, particuliere belegger IJsselmeer, werd geadviseerd door Brandt Bedrijfshuisvesting.

Scroll naar boven