Unilin Flooring Nederland huurt kantoorverdieping in de Wilhelminatoren

Unilin Flooring Nederland heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de 9de verdieping van de Wilhelminatoren in Rotterdam.

Unilin Flooring Nederland heeft 829 m² kantoorruimte op de 9de verdieping aan het Wilhelminaplein 1-40 met bijbehorende parkeerplaatsen.

De ruimte is aangehuurd voor het hoofdkantoor van haar onderneming. Vanuit het hoofdkantoor worden er 3 divisies aangestuurd, te weten Premium Brands bekend van de merken Quick Step en Moduleo, Partner brands (private label producten op het gebied van laminaat en PVC) en de divisie Koninklijke Peitsman, de groothandel voor woninginrichting, projectinrichting en parketteur.
De Wilhelminatoren wordt momenteel geheel modern gerenoveerd. Na de succesvolle verhuur aan Unilin en Element Offices alsmede de verplaatsing en uitbreiding van enkele zittende huurders zijn er nog maar een paar hele en halve etages beschikbaar in het gebouw.

De Mik Real Estate Partners, samen met De Lobel & Partners belast met de verhuur van de Wilhelminatoren, trad op namens verhuurder Principal. JLL adviseerde Unilin bij de transactie.

Scroll naar boven