Uitzendbureau huurt kantoor in voormalig TomTom-pand

Uitzend- en adviesbureau Amoria Group huurt 1.129 m² kantoorruimte in het voormalig TomTom-gebouw aan de Oosterdoksstraat 114 in Amsterdam.

Het gebouw, ook wel bekend als Track, is getransformeerd tot een multi-tenant gebouw. De Oosterdoksstraat bevindt zich op Oosterdokseiland, gelegen tussen het historische centrum van Amsterdam en de IJ-rivier. De totale te verhuren oppervlakte bedraagt ongeveer 9.620 m², verdeeld over negen verdiepingen. Het gebouw met energielabel A++ is voorzien van 93 parkeerplaatsen.

Tim Boeters, Co-Head Leasing bij Savills in Nederland: “De buurt van de Oosterdoksstraat biedt een grote variëteit aan bezienswaardigheden en faciliteiten  aan. Dat het gebouw getransformeerd is van een single-tenant kantoor naar multi-tenant kantoor zien wij als kans voor bedrijven met een kleinere vraag naar kantoorruimte om zich ook in deze buurt te vestigen. Daarnaast, zal de Oosterdoksstraat 114 een renovatie ondergaan van de begane grond, mezzanine en algemene ruimtes.”

La Française Real Estate Managers werd in het verhuurproces begeleid door Savills en huurder Amoria Group werd bijgestaan door P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars.

Scroll naar boven