Twee nieuwe huurders op Brainpark II in Rotterdam

SD Worx Nederland en Betabit Nederland hebben recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor het volledig gerenoveerde pand aan de Lichtenauerlaan 142 op het Rotterdamse bedrijvenpark Brainpark II.

Sienna Real Estate heeft het pand, bestaande uit totaal 3.419 m² kantoorruimte in combinatie met 75 parkeerplaatsen, na het vertrek van voormalige huurder Deutsche Bank in opdracht van de eigenaar volledig gestript en modern casco gerenoveerd. Ook zijn de gevel en de kozijnen opgeknapt en wordt de algemene entree volledig vernieuwd. Het pand is geschikt gemaakt voor multi-tenant gebruik, hetgeen voor oplevering al heeft geresulteerd in 1.724 m² verhuurde kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen.

Softwareontwikkelaar Betabit heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 638 m² kantoorruimte gelegen op de derde verdieping. SD Worx huurt circa 1.023 m² kantoorruimte verdeeld over de bovenste 2 etages van het gebouw. SD Worx is één van de grootste aanbieders in HR- en salarisoplossingen, met Europese roots en een wereldwijd bereik.

Er is nog 1.695 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond tot en met de tweede etage beschikbaar voor de verhuur.

De Mik Real Estate Partners is, in collegiale samenwerking met CBRE, belast met de verhuur en begeleidde namens de verhuurder de totstandkoming van deze twee huurovereenkomsten.

Scroll naar boven