Twee gebouwen project Diepeveen in Rotterdam opgeleverd

De oplevering van de eerste negentig huurwoningen aan Bouwinvest zijn een feit. Na 38 huurwoningen in oktober volgden onlangs nog eens 52 woningen.

Van deze negentig huurwoningen, die Bouwinvest twee jaar geleden heeft gekocht, wordt ruim 80% qua prijsklasse in het middensegment verhuurd. Het plan voor Diepeveen bestaat uit vijf gloednieuwe woongebouwen aan het Rotterdamse Dakpark. Ze verschillen in hoogte en baksteen, maar vormen samen een duidelijk ensemble.

Huur en koop

Het project bestaat in zijn totaliteit uit 187 woningen, waarvan 90 huur en 97 koop. Dura Vermeer en Dudok Real Estate hebben Diepeveen ontwikkeld tot een bedrijvig en divers woongebied. Op het terrein naast het iconische Diepeveengebouw is een kleurrijke mix van huur- en koopwoningen ontstaan. Van compacte studio’s tot royale stadswoningen.

Groen

Wonen op Diepeveen betekent wonen áán het Dakpark van Rotterdam. Er zijn meerdere groene buitenruimtes en een biodiversteitswand op de Woonhof.

De opleveringen van de 97 koopwoningen zijn in volle gang zodat het project in zijn geheel nog dit jaar is opgeleverd. Diepeveen ligt in Rotterdam-West aan de voet van het Dakpark. Naast het (voormalig) haven- en industriegebied M4H, dat de komende jaren door Havenbedrijf Rotterdam en gemeente Rotterdam wordt ontwikkeld tot een nieuw stadsdeel om te wonen en werken. M4H vormt samen met RDM het Rotterdam Makers District, de plek in de regio voor de innovatieve maakindustrie. Tegelijkertijd verbindt Diepeveen de woonwijken Bospolder-Tussendijken, historisch Delfshaven en Schiemond.

 

Scroll naar boven