Troostwijk verhuist naar Amsterdam Zuidoost

Troostwijk Groep verhuist zijn hoofdkantoor in het vierde kwartaal 2024 naar het totaal gerenoveerde kantoorgebouw B Vital.

Troostwijk huurt aan de Entree 201 in Amsterdam-Zuidoost, tegenover de Johan Cruijff Arena, ruim 1100 m² gerenoveerde kantoorruimte op de zevende verdieping van verhuurder Flow Real Estate.

Het bedrijf, dat met 170 medewerkers actief is op het gebied van risicobeoordelingen, waarderingen, schaderegelingen, opleidingen en research, is al 25 jaar gevestigd in stadsdeel Nieuw-West. Johan Drost, ceo: ‘De nieuwe locatie is een logische stap en past bij onze groeiambities voor de komende jaren. Zo krijgt ons nieuwe hoofdkantoor open en flexibele werkruimtes, wat de onderlinge samenwerking en verbondenheid verstrekt.’

Het nieuwe kantoor heeft energielabel A++, een Breeam-Excellent certificaat en is voorzien van een full service hospitality concept.

Colliers heeft het hele proces begeleid van deze verhuizing: van analyse en aanhuur tot aan het kantoorontwerp en projectmanagement. Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten trad op als adviseur van verhuurder Flow Real Estate.

Scroll naar boven