Transacties in het oosten

Een particuliere belegger heeft een bedrijfspand gekocht in Almelo. In Emmeloord, Enschede,  Kerkrade en Wijhe zijn winkelruimtes verhuurd.

Een particuliere belegger heeft het grootschalige bedrijfspand gekocht aan de Van Weerden Poelmanweg 7 op het bedrijventerrein Turfkade West B in Almelo. De locatie is volledig verhuurd aan de Koninklijke PostNL en bestaat uit 1750 m² bedrijfsruimte en 500 m² kantoorruimte. Het geheel staat op een perceel van 4100 m². De overdracht staat gepland voor 30 augustus. De vraagprijs bedroeg € 1,6 mln kk. Uniek Bedrijfsmakelaars begeleidde de verkoper.

Van Dal Mannenmode huurt per 1 augustus 297 m² winkelruimte aan de Lange Nering 65 in Emmeloord op basis van een 5-jarige huurovereenkomst. Uniek Makelaars heeft collegiaal met Sloterwijk & Heinen Makelaars de verhuurder begeleid. 

Dierenspeciaalzaak Jumper huurt per 1 december voor 5 jaar 725 m² winkelruimte aan de Akkerstraat 1–9 in woonwijk ’t Stadsveld in Enschede. Het gaat om de voormalige Jumbo-supermarkt van 2300 m². Door de opdeling van de volledige ruimte in drie units zijn de courantheid en de aanloop van de locatie vergroot. De winkelruimte van 1250 m² direct naast de Jumper is per 1 november langjarig verhuurd aan de Action. Dit wordt de vijfde vestiging in Enschede. De resterende ruimte is per 1 november verhuurd aan Fysiotherapie Schonewille De vraaghuurprijs voor de locatie bedroeg € 150 per m². Uniek trad op namens de verhuurder.  Castanea trad op namens Jumper.

Die Grenze heeft per 1 september voor 5 jaar 543 m² winkelruimte met 189 m² opslagruimte gehuurd aan de Niersprinkstraat 2C in Kerkrade. Aelmans Bedrijfshuisvesting trad op namens de eigenaar, Uniek Bedrijfsmakelaar namens de huurder.

De Lenferink Groep heeft de huidige winkel van Ter Stal in Wijhe per 1 februari 2024 weder verhuurd aan Okay Fashion voor een periode van 5 jaar. De vraaghuurprijs bedroeg € 40.000 per jaar. Uniek Bedrijfsmakelaars begeleidde de verhuurder.

Scroll naar boven