Touch Incentive huurt kantoorruimte in Rotterdam

Equity Estate verhuurt langjarig 900 m² (vvo) kantoorruimte in Blaak16 in Rotterdam aan Touch Incentive.

Touch Incentive huurt de kantoorruimte op de eerste verdieping voor € 240 per m² en huurt daarbij 9 parkeerplaatsen.

Blaak16 staat in het creatieve district van Rotterdam, dicht bij het centrum en de Oude Haven. De locatie is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en het openbaar vervoer. Het gebouw beschikt over een parkeergarage en NS station Blaak ligt op 1 minuut loopafstand van het gebouw.

Het uit de jaren ’70 daterende kantoorgebouw is in 2018 grootschalig gerenoveerd.  De gevels en alle installaties zijn destijds volledig vernieuwd. Het gebouw scoort zeer goed op het gebied van ESG. Het gebouw beschikt over een WKO, zonnepanelen en laadpalen en is gecertificeerd met een energielabel A+, Breaam Excellent- en een Well Gold-certificaat.

De elfde verdieping bestaat uit een gemeenschappelijk meeting- en vergader-center en een dakterras. Ook beschikt het pand over een receptie met koffiebar en een centrale entree met dubbele hoogte.

Touch Network is ontstaan uit de fusie van Touch Incentive Marketing, Touch TVCC, Jibe Commerce en Sparco Loyalty Solutions en ontwikkelt promoties, spaarprogramma’s en employee benefits.

Touch Network werd begeleid door MD Project Partner. Equity Estate werd bijgestaan door Briq Real Estate.

Scroll naar boven