TK Maxx opent deuren aan Damrak

Vandaag opende warenhuis TK Maxx  de deuren van haar grootste winkel in Nederland aan het Damrak 79.

De nieuwe winkel, bestaande uit vijf verdiepingen, bevindt zich in het centrum van Amsterdam.

De nieuwe TK Maxx telt 4400 m² verdeeld over vijf verdiepingen. Het warenhuis bevindt zich midden op het Damrak maar heeft ook een ingang aan de Nieuwendijkzijde.

Naast winkels in Osdorp en de Amsterdamse Poort, is dit de derde winkel in Amsterdam en de vijftiende in Nederland.

Het concept van dit warenhuis wijkt iets af van wat de Nederlandse shopper gewend is. Iedere dag kunnen hier internationale merken en designerlabels van hoge kwaliteit tot 60 procent goedkoper dan de adviesprijs worden gekocht.

De winkel op het Damrak krijgt als eerste TK Maxx in Nederland een eigen sieradencounter met onder meer zilveren en gouden sieraden, merkhorloges en hoogwaardige modesieraden van trendy merken. En de kers op de taart – speciaal voor de high-fashion fans – is de GOLD LABEL-afdeling, bestaande uit designermerken uit het luxesegment.

Met meerdere leveringen per week is er altijd wel iets nieuws te ontdekken. En wanneer een klant eenmaal een parel in handen heeft, adviseert de off-price retailer om zich hier goed aan vast te houden. TK Maxx heeft namelijk geen voorraadruimtes, dus wanneer een item weg is, is het ook écht weg.

Scroll naar boven