The Stone neemt laatste winkel in Piazza Center Gorinchem in gebruik

Real IS en moderetailer The Stone hebben een huurovereenkomst getekend voor de huur van een winkelunit van 155 m² in Piazza Center in Gorinchem. The Stone bestaat ruim 25 jaar en is een multibrand retailer met meer dan 50 winkels in Nederland.

Piazza Center is een overdekt wijkwinkelcentrum in Gorinchem van bijna 12.000 m² en is gebouwd in 1971. Om te voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen is in opdracht van Real I.S. onlangs alle verlichting vervangen door LED-verlichting en ruim 1700 m² vegetatiedak aangebracht. Op en rond het vegetatiedak zijn verschillende ecologische voorzieningen aangebracht, zoals zwaluw- en vleermuiskasten en insectenhotels. Mede door deze aanpassingen is het winkelcentrum nu Breeam-NL In-Use Good gecertificeerd.

Het moderne en ruim opgezette winkelcentrum ligt ongeveer 2 kilometer buiten het centrum van Gorinchem en biedt een goede mix van winkels voor de verse dagelijkse boodschappen met twee supermarkten, fashion en verzorginggerelateerde winkels zoals een opticien en een kapper. Het centrum biedt ruime gratis parkeermogelijkheden op het parkeerdak en is uitstekend bereikbaar vanuit omliggende steden en dorpen via de A15 en A27.

Scroll naar boven