SynVest koop woonboulevard in Doetinchem

Een particuliere belegger verkoopt de woonboulevard in Doetinchem aan SynVest.

SynVest heeft de woonboulevard aan de Doetinchemseweg in Doetinchem gekocht ten behoeve van haar beleggingsfonds SynVest (Dutch) RealEstate Fund. Het Kadaster meldt een koopsom van € 15 miljoen.

De in 2000 gerealiseerde woonboulevard omvat elf winkels en een lunchroom van in totaal 16.300 m². Woonboulevard Doetinchem huisvest een Leenbakker, Jysk,  Kwantum, Swiss Sense, Profijt Meubel, Keukenconcurrent, TotaalBED, Auping, Morgana, BuitenHof Tuinmeubelen en een Le Petit Pain lunchroom.

De woonboulevard wordt toegevoegd aan SynVest (Dutch) RealEstate Fund van SynVest, dat heel recent nog werd uitgebreid met acquisities in Zwolle en Vianen. De portefeuille bestaat met de nieuwe acquisities uit 38 objecten. SynVest (Dutch) RealEstate Fund is een vastgoedbeleggingsfonds bestaande uit een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden.

De particuliere belegger werd bij de verkoop geadviseerd door Vanderstelt. SynVest werd bij de aankoop geadviseerd door McDevitt.

Scroll naar boven