SynVest Dutch RealEstate Fund verwerft kantoorgebouw Trivium in Businesspark Rivium

Tristan Capital Partners LLP heeft namens het fonds EPISO 4, samen met haar operationele partner Whitewood, het bijna volledig verhuurde, vrijstaande kantoorgebouw Trivium in Businesspark Rivium in Capelle aan den IJssel verkocht.

Het Kadaster meldt een koopsom van € 7,75 miljoen. Het kantoorgebouw met circa 4713 m² kantoorruimte, verdeeld over zes bouwlagen, alsmede 104 parkeerplaatsen op eigen terrein aan Rivium Quadrant 201-211 te Capelle aan den IJssel is verkocht aan SynVest Dutch RealEstate Fund.

Kantoorgebouw Trivium is een architectonisch speels gebouw, hetgeen zich kenmerkt door de opvallende vorm en kleurstelling en bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande Van Rijckevorselweg.

Koper SynVest Dutch RealEstate Fund is een beleggingsinstelling die toegankelijk is voor grote en kleine beleggers. Met meer dan € 750 miljoen in beheer beleggen zij voor ruim 12.000 klanten in Nederlands en Duits vastgoed.

Verkoper EPISO 4 en Whitewood werd bij deze transactie geadviseerd door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting ‘partner in Dynamis’. Koper SynVest Dutch RealEstate Fund werd bijgestaan door Prime Realty Partners en juridisch door VAD Notarissen te Rotterdam.

 

Scroll naar boven