Syntrus Achmea koopt 38 woningen in Oosterhout voor BPL Pensioen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens BPL Pensioen 38 duurzame woningen gekocht in Oosterhout, Noord-Brabant.

De eengezinswoningen worden gerealiseerd op het eiland De Zwaaikom ten westen van het stadscentrum.

Vorig jaar kocht Syntrus Achmea voor BPL Pensioen al 29 woningen in deze wijk, die binnen enkele weken worden opgeleverd.

De 26 tussenwoningen en 12 hoekwoningen variëren in woonoppervlakte tussen de 117 en 133 m². De woningen worden duurzamer uitgevoerd dan wettelijk is voorgeschreven, onder meer door extra isolatie, triple beglazing en lage temperatuur verwarming. Dit zorgt voor lagere energielasten voor de bewoners en een reductie van de CO2-uitstoot. De GPR-score voor de woningen, die eind 2023 worden opgeleverd, is gemiddeld 7,5.

‘Deze belegging zorgt voor een verdere vergroening van onze woningportefeuille’, zegt Mark Rosenberg, bestuurslid van BPL Pensioen.

De woningen in Oosterhout worden gebouwd door Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis conform haar Identis Woonconcept. Vorig jaar geleden sloot Syntrus Achmea met Roosdom Tijhuis ook overeenkomsten in Doetinchem en Ede namens klanten voor respectievelijk 30 en 28 nieuwe woningen.

Scroll naar boven