Studytube verhuist naar Amsterdamse Houthavens

Studytube heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Cocon Vastgoed voor kantoorruimte in de Houthavens in Amsterdam.

Studytube huurt 4000 m² kantoorruimte voor een nieuw hoofdkantoor aan de Danzigerkade 17. De verhuizing maakt deel uit van de groeistrategie van de snel uitbreidende organisatie op het gebied van learning & development. 

Door de recente overname van Springest komen er in één klap 60 medewerkers bij. Het all-in-one leerplatform Studytube heeft daardoor nu meer dan 180 medewerkers, verspreid over kantoren in Amsterdam, Berlijn en Kharkiv. Het komende jaar worden hier volgens plan nog 120 medewerkers aan toegevoegd.

Het nieuwe hoofdkantoor heeft een industriële en ruimtelijke uitstraling met aan beide zijden van het pand een vrij uitzicht over het IJ. 

Homam Karimi, CEO van Studytube: ‘Dit nieuwe onderkomen is een belangrijke stap binnen onze ambitie om het meest inspirerende leerplatform van Europa te worden. Onlangs hebben we een 30 miljoen dollar Series B-investeringsronde afgerond. Dit kapitaal zullen we onder andere aanwenden om ons team in Amsterdam en daarbuiten verder uit te breiden.’ 

De Houthavens is de laatste jaren uitgegroeid tot een hotspot voor de creatieve sector in Amsterdam.

Studytube is in 2013 opgericht in Amsterdam door CEO Homam Karimi, CPO Gerhard Riphagen, COO Sebastiaan Menheere en CTO Stepan Suvorov. Volgens Studytube is het nu belangrijker dan ooit dat organisaties klaar zijn voor de toekomst. Daarom ontwikkelt Studytube een alles-in-één leerplatform dat organisaties helpt om de ontwikkeling van hun medewerkers zo eenvoudig mogelijk te maken en dat medewerkers inspireert om het beste uit zichzelf te halen.

1530 Real Estate heeft Studytube commercieel geadviseerd tijdens deze huurtransactie.

Scroll naar boven