StartDock Coworking opent vijfde locatie in binnenstad Amsterdam

StartDock Coworking, aanbieder van flexibele werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes, breidt uit naar een nieuwe locatie aan de Singel in de binnenstad van Amsterdam

Het pand aan Singel 126-130, ooit het hoofdkantoor van Ahrend, Centraal Beheer en Effectory, is volledig gerenoveerd met behoud van zijn karakteristieke charme. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 1.850 m2 en biedt ruimte aan 200-250 leden. De nieuwe locatie is uitgerust met diverse soorten werkplekken. Naast twee klassieke stijlkamers die zowel intern als extern kunnen worden gebruikt, beschikt het pand over vergaderruimtes, een scala aan interne bel- en vergaderruimtes, 31 privékantoren, twee ruimtes met flexibele werkplekken en een dakterras.

 “De vraag naar flexibele ruimtes blijft groeien, vooral onder MKB-bedrijven die geen behoefte hebben aan langdurige huurcontracten. Wij bieden deze bedrijven veel meer dan alleen een werkplek, en het is fantastisch om te zien dat steeds meer ondernemers en werknemers deze manier van werken waarderen”, aldus CEO Thom Wernke.

Scroll naar boven