Start transformatie Vier Meren tot Full Service Center in Hoofddorp

Eigenaar Wereldhave zal winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp omvormen tot een Full Service Center.

Wereldhave wil van zijn winkelcentra bestemmingen maken waar klanten terecht kunnen voor veel meer dan alleen winkelen. Er komen nieuwe concepten en aanvullende diensten op het gebied van vrijetijdsbesteding, ontspanning, horeca en andere dagelijke behoeften.

Bijna alle winkels worden vernieuwd en de winkelpuien in de passage worden verhoogd en naar voren geplaatst voor een meer sfeervolle en intieme beleving. Een voorbeeld hiervan, de onlangs geopende compleet nieuwe WE Fashion store, is al te bewonderen in het centrum.

Naast de vernieuwingen aan de binnenzijde van het centrum wordt ook de entree vanaf het Burgemeester van Stamplein naar het midden van de passage verplaatst. Hierdoor wordt de doorloop van bezoekers in het centrum beter verdeeld. Tegenover de Albert Heijn XL in het souterrain wordt het commercieel bewezen cluster van versspeciaalzaken ‘every.deli’ gerealiseerd, aangevuld met een intiem pleintje als ontmoetingspunt of voor een hapje of drankje.

De vernieuwing heeft als doel om het centrum weer op de behoeften van de moderne consument te laten aansluiten.

 Het centrum blijft gedurende de hele periode van verbouwing gewoon open en toegankelijk voor publiek en de streefdatum voor afronding van de herontwikkeling staat gepland voor medio 2023.

Scroll naar boven