Start bouw Centrumplan Sassenheim: 38 woningen en een supermarkt

Brookland en BAM Wonen zijn gestart met de bouw van een Dirk van den Broek supermarkt en 38 appartementen in het Centrumplan Sassenheim.

Samen met de directie van Brookland, architecten van KvdK Architecten en de directie en bouwbegeleiding van BAM Wonen werd op 6 maart de start bouw van het project feestelijk gevierd. Hierbij werd de eerste paal in de grond geplaatst door wethouder van de gemeente Teylingen, Marlies Volten. 

Hiermee krijgt Sassenheim er eind 2024 een moderne supermarkt met goede parkeergelegenheid bij. Inclusief 38 appartementen die bijdragen aan de grote behoefte aan nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen. De appartementen, alle voor de verhuur, worden op het dak voorzien van zonnepanelen voor de elektriciteitsvoorziening van de commerciële en algemene ruimtes en appartementen. Daarnaast wordt er duurzaam gekoeld en verwarmd door een warmte-koude-opslag (WKO) installatie. Elk appartement wordt voorzien van vloerverwarming en van een warmte-terug-win-unit (WTW) voor de ventilatie. Dit zorgt met een gebalanceerde ventilatie in elke woning voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. De driekamerappartementen hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau en zijn onder andere voorzien van een luxe keuken, hoogwaardig sanitair en wand- en vloerafwerking. In de kelder heeft elk appartement een parkeerplaats en op de begane grond heeft elke woning een eigen berging. Beide complexen zijn voorzien van een lift.

De Dirk van den Broek supermarkt en de appartementen worden naar verwachting eind 2024, begin 2025 opgeleverd.

Scroll naar boven