Søstrene Grene en Delete nieuwe huurders in Almere Centrum

De Deense woon- en knutselwinkel Søstrene Grene huurt winkelruimte in winkelcentrum Almere Centrum, net als Delete Professionals in hair removal.

Søstrene Grene huurt aan De Diagonaal 8. De unit meet circa 540 m² en wordt gehuurd van UMB Group.Bij Søstrene Grene draait alles om de Deense variant van het Nederlandse gezellig of knus. In het assortiment zitten woonaccessoires, cadeau-artikelen en allerlei leuke knutsel- en doe-het-zelf-spullen.

Søstrene betekent zussen in het Deens, en het waren dan ook zussen, Anna en Clara Grene, die in 1973 de eerste winkel in hun thuisland openden. Nog steeds is het bedrijf in handen van de familie Grene. Veel van de producten in het assortiment zijn ontworpen door Anna en Clara zelf en altijd zo duurzaam mogelijk geproduceerd.

Delete

Delete noemt zich de nummer één ontharingsspecialist van Nederland en is bekend van de ultieme Brazilian Wax. Delete in Almere Centrum zit aan Bordes 3. De gehuurde unit meet 285 m² en wordt gehuurd van UMB Groep.

Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of spa. Klanten kunnen er terecht voor de meest uiteenlopende oplossingen in ontharen, ook permanent. Het is de 19de salon van de in 2010 in Nederland opgerichte keten.

Bijzonder aan de locatie in Almere is de toevoeging van de Delete Academy, het eigen opleidingsinstituut waar trainees gedurende 3 tot 5 weken worden opgeleid tot gekwalificeerde Wax Angels. Daarnaast fungeert de vestiging ook als hoofdkantoor van Delete waar verschillende bedrijfsonderdelen onderdak hebben gevonden.

In februari is Delete al begonnen, maar op 12 april volgt de officiële opening met een feestelijke bijeenkomst voor genodigden.

Scroll naar boven