Sofidy REIM verwerft onderwijslocatie Rotterdam

Esset Property Management heeft namens het Franse Sofidy REIM aan de Eerste Pijnackerstraat in Rotterdam-Noord een investering verworven.

Verkoper is een particuliere investeerder. Het betreft een langjarig verhuurd educatief centrum van circa 1875 m² verhuurd aan Stichting voor Interconfessioneel en Algemeen Bijzonder voortgezet onderwijs.

Managing director van Esset PM, Arnaud du Pont: ‘Dit zijn de beleggingen die onze investeerders zoeken: langjarig verhuurd aan degelijke partijen. En juist dit pand dat na jarenlange leegstand is verhuurd aan een school, spreekt mij erg aan.’

Esset PM is een asset- en propertymanager actief in onder andere Frankrijk, België en Nederland. In Nederland is Esset, tot voor het eerste kwartaal van 2022 actief onder de naam Codabel, actief in zorgvastgoed, retail, residentieel, kantoren en bedrijfsruimten.

Voor de koper, Sofidy, traden op: Esset PM (aankoopadvisering), Kennedy Van der Laan (juridisch), Van der Putte (technisch) en Schut van de Ven (notariaat). Voor verkoper trad op Colliers (verkoopadvisering en verhuur).

Scroll naar boven