Snipes huurt winkel in centrum Amsterdam

Kroonenberg Groep heeft overeenstemming bereikt met Snipes voor de huur van een winkel in de Amsterdamse Kalverstraat.

De winkelruimte aan Kalverstraat 48 heeft een oppervlakte van zo’n 1.100 m² verdeeld over de begane grond, kelder en eerste verdieping. Het pand waar voorheen TopShop gevestigd was, is recent door Kroonenberg Groep herontwikkeld naar ontwerp van architectenbureau Office Winhov.

Vóór de herontwikkeling was Kalverstraat 48 een winkelruimte van 2.200 m² verdeeld over 5 verdiepingen, die doorliep tot aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Bij de herontwikkeling is het pand opgesplitst waarbij naast de winkelruimte ook een hoogwaardige kantoorruimte van 1.100 m² is gecreëerd met toegang vanaf de Nieuwezijds Voorburgwal 269 en verdeeld over begane grond, 2e en 3e verdieping met uitzicht op de levendige Kalverstraat.

Snipes biedt met meer dan 750 verkooppunten in Europa en de VS en haar online winkel actuele streetwear-kleding en sneakers, net als klassieke tijdloze merken als Adidas, Jordan, Karl Kani, Nike, Reebok en Vans.

Het huurcontract gaat 1 januari 2024 in. Kroonenberg Groep werd bij de verhuur bijgestaan door KroesePaternotte. City Real Estate begeleidde de huurder.

Scroll naar boven