Shell Downstream Commercial huurt in Delftse Poort in Rotterdam

Shell huurt kantoorruimte verdeeld over drie torens, een luchtbrug gaat kantoorvloeren in hoog- en laagbouw verbinden.

Shell Downstream Commercial zal per 1 september circa 7250 m2 kantoorruimte huren in Delftse Poort. Het bedrijf sloot vorig jaar een huurovereenkomst met verhuurder CBRE Investment Management namens het CBRE Dutch Office Platform voor de huur van circa 7250 m2. Shell Downstream Commercial is nu gevestigd in het Rotterdam Central Business District aan het Weena 70, dicht bij het Hofplein in Rotterdam.

Shell huurt in totaal 8 verdiepingen in Delftse Poort verdeeld over drie torens. Tussen deze torens komen goede verbindingen, zoals een luchtbrug tussen torens B en C.

Delftse Poort heeft een Breeam In-Use duurzaamheidscertificaat en is Well-gecertificeerd. Het is ook het eerste kantoorgebouw in de Benelux dat WiredScore Platinum gecertificeerd is. WiredScore is het label dat de connectiviteit van gebouwen evalueert en certificeert.

In het kantoor met een totaal oppervlak van bijna 66.000 m2 zijn uiteenlopende bedrijven gevestigd variërend van gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB-bedrijven en non-profitorganisaties. Naast hospitality-services en een eigen conference center, biedt Delftse Poort een uitgebreid pakket aan gedeelde faciliteiten zoals flexwerkplekken, een eigen gym, ontmoetingsruimten en f&b- en horecavoorzieningen en ruime parkeermogelijkheden voor auto’s en fietsen.

Met de verhuur aan Shell is Delftse Poort voor meer dan 90% verhuurd.

Verhuurder CBRE Investment Management is bij de totstandkoming van de huurovereenkomst begeleid door De Mik in collegiale samenwerking met CBRE. Shell is begeleid door JLL.

Scroll naar boven