Segro start bouw dc in Venray

Segro start in venray met de realisatie van een distributiecentrum in totaal 43.300 m².

Het complex wordt gebouwd op industrieterrein De Blakt aan de Edisonstraat in Venray en is eind dit jaar gereed voor de eerste gebruiker. Het Segro Logistics Centre Venray is heeft de mogelijkheid om één of twee eindgebruikers te huisvesten. Het distributiecentrum is geschikt voor grootschalige logistiek in diverse industrieën waaronder e-commerce, fashion & lifestyle food, elektronica, farmacie en alle standaard handelsgoederen.

Het dc voldoet aan Breeam Outstanding certificering. Verder wordt het gebouw voorzien van innovatieve toepassingen, waaronder fotovoltaïsche cellen, energieopslag
door middel van batterijen voor optimaal gebruik van de duurzaam opgewekte energie, LED-verlichting, vloerverwarming en koeling in het warehouse en oplaadpunten voor elektrische auto’s. Om de gebruikers extra te faciliteren worden extra investeringen gedaan in smart building technology en IoT (Internet of Things) toepassingen.

Segro Logistics Centre Venray is direct aangesloten op de snelweg A73 naar Venlo (20 km) en Nijmegen, Maastricht en Aken en de A67 naar Eindhoven, Tilburg, Rotterdam,
Antwerpen en het totale Ruhrgebied, waardoor toegang wordt geboden tot 55 miljoen consumenten binnen een straal van 200 km. De barge terminal in Wanssum bevindt zich op 10 km en drie railterminals bevinden zich binnen een afstand van 20 km.

Scroll naar boven