Scalehub huurt in gebouw Avenue in Utrecht.

Flexibele kantooraanbieder Scalehub huurt in gebouw Avenue aan de Europalaan in Utrecht.

Scalehub heeft een huurovereenkomst gesloten ten voor circa  2100 m² kantoorruimte in gebouw Avenue aan de Europalaan 40 in Utrecht. Scalehub is de eerste grote huurder in het gerenoveerde gebouw in Utrecht.

Deze voormalige kantoorlocatie van Berenschot is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Gebouw Avenue heeft in totaal 16.500 m² aan kantooroppervlak, verdeeld over twee gebouwdelen. ABN-Amro huurt circa 7100 m² in bouwdeel A. Bouwdeel B biedt circa 9400 m² aan kantoorruimte.

ScaleHub is oorspronkelijk begonnen als coworking concept genaamd StartHub, opgericht door een groep ondernemende vrienden in de zomer van 2014. Ze begonnen met het hosten van evenementen om ondernemers bij elkaar te brengen en boden flexplekken aan in de oude Ford garage aan de Overtoom in Amsterdam West. Eind 2015 kwam Thom van Wijk erbij na een carrière bij Randstad. Hij ontdekte een ongebruikte verdieping aan de Wibautstraat die werd omgebouwd tot flexibele kantoren voor de scale-up community. Het concept kreeg de naam ScaleHub Offices. Op dit moment heeft Scalehub zeven locaties in Amsterdam en met de komst in gebouw Avenue openen zij hun eerste locatie in Utrecht.

Gebouw Avenue maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds 2019 in beheer is bij vastgoedbeheerder Nexus Real Estate.

Nexus werd bij deze transactie geadviseerd door JLL en Scalehub werd geadviseerd door Flexas.

Scroll naar boven