Samenwerkingsovereenkomst Bo-Ex en Latei ondertekend

Donderdag 31 augustus ondertekenden woningcorporatie Bo-Ex en Latei een samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van meerdere locaties in Utrecht.

Met het ondertekenen van deze overeenkomst gaan beide partijen intensief samenwerken om nieuwe sociale huurwoningen te realiseren op bestaande locaties van Bo-Ex in Utrecht. De partijen gaan met veel vertrouwen deze samenwerking aan, maar nog onbekend is hoeveel woningen worden gepland.

Inspelen op de behoefte

Met het ontwikkelen van de verschillende locaties creëert de combinatie meer sociale huurwoningen voor de portefeuille van Bo-Ex. Gezien de grote behoefte aan woningen in Utrecht is dat zeer wenselijk. Natuurlijk worden de nieuwe woningen ook op het gebied van duurzaamheid van hoog niveau.  

Waardevol wonen

Bo-Ex is een Utrechtse woningcorporatie met een warm hart voor de bewoners van haar 9.000 woningen. Bo-Ex begrijpt als geen ander hoe waardevol wonen is, vooral voor mensen met een beperkt budget. Met haar 95 medewerkers werkt Bo-Ex iedere dag aan betaalbaar en goed wonen in leefbare wijken en buurten.

Latei is ruim 30 jaar geleden uit een corporatie ontstaan. We hebben als doel om betaalbare koop- en huurwoningen in plezierige woon- en leefgebieden in Midden-Nederland te ontwikkelen. Wat ons uniek maakt is dat onze aandeelhouder een Stichting is. Dat stelt ons in staat om te herinvesteren in de dorpen en steden waar onze klanten wonen en werken.

Scroll naar boven