Salesforce verhuist naar Edge Stadium

Edge kondigt aan dat Salesforce, huidige huurder in The Edge, zijn kantoor in Amsterdam zal verhuizen naar EDGE Stadium, dat eveneens in de hoofdstad is gevestigd.

Salesforce zal ongeveer 6.400 m² op de vijfde en zesde verdieping van EDGE Stadium betrekken, een zeer duurzame herontwikkeling van 29.500 m2 kantoorruimte die in maart 2023 is opgeleverd. Deze verhuizing bevestigt de voortdurende samenwerking tussen Salesforce en Edge.

Gelegen in de Stadionbuurt van Amsterdam, zal het nieuwe kantoor Salesforce een mooi uitzicht bieden op de traditionele grachten van de stad, terwijl het slechts vijf minuten verwijderd is van het actieve zakendistrict, de Zuidas. Het gebouw, opnieuw ontworpen door Atelier PRO architecten, behoudt originele architectonische elementen van 20 jaar geleden en integreert innovatieve functies die de gebruikerservaring verbeteren. Naast de nieuwe technologische aspecten is er veel groen toegevoegd, zoals een 10 meter hoge Ficus Alii in het hart van het atrium van 1.500 m².

‘We zijn erg enthousiast om ons kantoor te verhuizen naar het EDGE Stadium gebouw. Het hoge niveau van duurzaamheid en technologie sluit aan bij de kernwaarden van Salesforce. Samen met ons ecosysteem zullen we blijven streven naar groei en succes voor bedrijven in Nederland die op zoek zijn naar AI, data en automatisering om digitale transformatie te realiseren,’ aldus Michiel Hustinx, algemeen directeur Salesforce Nederland.

Voor deze transactie werd Edge geadviseerd door 1530 real estate, CBRE en Loyens & Loeff.

 

Scroll naar boven