Sagax verwerft bedrijfsgebouw in Vianen

Sagax heeft een bedrijfsgebouw aan de Marconiweg  in Vianen verworven van een particuliere belegger.

Het gebouw aan de Marconiweg 6 omvat in totaal ruim 1500 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is volledig en langjarig verhuurd aan Noodliften.nl.  

Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein De Biezen en goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A2 en A27. Deze aankoop past uitstekend binnen de lange termijn investeringsstrategie van Sagax welke gericht is op light industrial objecten met kwalitatief goede huurders en bij voorkeur gelegen in de Randstad.

Sagax is een vastgoedonderneming met als doelstelling het beleggen in commercieel vastgoed, voornamelijk in het bedrijfsruimte- en industrieel segment en sinds 2016 actief in Nederland. Middels deze aankoop omvat de Nederlandse portefeuille thans circa 600.000 m² bedrijfsruimte verdeeld over meer dan 125 objecten.

De totale vastgoedportefeuille van Sagax bestaat uit 748 objecten met een vloeroppervlakte van 3.974.000 m² in Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Spanje. AB Sagax is beursgenoteerd aan de Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Scroll naar boven